Veelgestelde vragen

Terugzending van bestellingen

Vraag : Ik wil graag goederen bestellen, maar ik weet niet of ik ze leuk vind!

Antwoord : Dat is geen enkel probleem! Bestel de gewenste artikelen. U heeft de mogelijkheid om alles in alle rust thuis te bekijken. Als u het ene of het andere artikel niet leuk vindt, stuur het dan terug naar ons met voldoende portokosten. De enige beperking is dat voedsel, open CD's en software, kleding en persoonlijke spullen zijn uitgesloten van inwisseling. Maar dat is toch een vanzelfsprekendheid.


Verzending buiten nederland

Vraag : Kan ik goederen bestellen naar Oostenrijk of Zwitserland?

Antwoord :
Standaard leveren we binnen Duitsland en naar alle andere Europese landen. Leveringen buiten Duitsland zijn alleen betaalbaar via vooruitbetaling, Paypal of creditcard. Zendingen met COD zijn helaas niet mogelijk!!


betaling vooraf

Vraag : Wat is vooruitbetaling? Wanneer krijg ik mijn pakket?

Antwoord :
Wij verzenden u normaal gesproken binnen 2-3 werkdagen beschikbare goederen. Dit geldt natuurlijk vanaf het moment dat het geld op onze rekening wordt bijgeschreven. Als u sneller goederen nodig hebt, vragen wij u om contant te betalen bij levering (in Duitsland) of per creditcard. U kunt ons ook een betalingsbewijs sturen per fax of e-mail. Wij zullen dan uw bestelling met voorrang behandelen. Want niets is erger dan een gemiste afspraak.


Bestelling op rekening

Vraag: Kan ik op rekening bestellen?

Antwoord : Nee, helaas niet.


rendement

Vraag : Kan ik mijn pakket UNFREE terugsturen naar Steelman24.nl?

Antwoord: Stuur ons alleen voldoende voorafbetaalde pakketten en brieven. Zowel Deutsche Post AG als onze ontvangende afdeling hebben de instructie om zendingen te weigeren met een betalingsachterstand..
Deze maatregel is om organisatorische redenen noodzakelijk geworden. Indien de waarde van de geretourneerde goederen meer dan 40,00 € of wij hebben de verkeerde artikelen bij u afgeleverd, wij vergoeden uw portokosten. In geval van teruggave aan ons moet dit in ieder geval "gratis" gebeuren!
In het geval van legitieme retourzendingen, zullen wij uiteraard de verzendkosten terugbetalen.
Voeg uw retouradres toe:

Steelman24.nl-verkoop
Ambachtsstraat 26
7461 TP Rijssen


maatwerkproducten

Vraag : Hebt u een of meer artikelen nodig die u niet kunt vinden in ons productoverzicht?

Antwoord : : Bel ons (tel: 0548541358) of stuur ons een e-mail (info@steelman24.nl). Als u ons een foto van het gewenste maatwerk product toestuurt, sturen wij u graag een offerte. Houd er rekening mee dat we minstens 6-8 weken nodig hebben voor alle op maat gemaakte producten.